Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ötven és a halál közt

 

 

 

Ötven és a halál közt

 

 

  Amikor elgondolkodunk azon, mit követünk el életünkben,
vajon eszünkbe jut-e, hogy 
mikor ér utol minket a karma?

 

 

   Eugene Strodenmire hét évvel ezelőttig közepesen megfelelő fizetésért dolgozott ügyintézőként egy kisvállalatnál. Voltak vágyai, céljai, amiket szeretett volna elérni, megvalósítani, de anyagi természetű problémái akadályozták ebbéli igyekezetét. Átlagos munkaképességét tekintve nem számolhatott szakmai előrejutással. Úgy érezte, főnökei kihasználják, nem ismerve fel tehetségét. Gyakorta hangoztatta ötleteit a munkával kapcsolatban, de ezeket a vállalat vezetése sorra elvetette. Bár dicsérték igyekezetét és ígéretet kapott plusz juttatásokra, fizetésnapokon jobbára, csak a szokásos csekket kapta a várva-várt prémium nélkül.
   A magánéletét illetően, valamiben, azért mégiscsak jó volt. Noha - hosszabb-rövidebb ideig tartó kapcsolatokkal a háta mögött - egyedül élt rendezett lakásában, női partnerekben nem volt hiánya. Inkább markáns arcú volt, mint jóképű, de megnyerő természetével és társalgási tapasztalataival, könnyedén behálózta a nőket. Szerette a szingli életet, annak minden előnyével együtt és nem is szándékozott változtatni ezen az állapoton. Ám aznap, amikor a negyvenedik születésnapját ünnepelte egy bárban az ismerőseivel, megismerte a nála tizenöt évvel fiatalabb Helen Waldenberget. Helen, annak a Graham Waldenbergnek a lánya volt, aki a Walden Cruises hajótársaságot tulajdonolta és tengerjáró hajóival a Karibi-térségben biztosított luxusutazásokat a tehetős vendégeknek. Strodenmire ekkor gondolt először arra, hogy feladja az agglegény életet. Helen vonzó nő volt a napbarnított bőrével és szőke hajával, a férfit mégsem a szépsége nyűgözte le. Bár érzett iránta vonzalmat, mégis inkább a Waldenberg vagyon ráeső része izgatta. Mintegy háromévi együttjárás után feleségül vette Helent. Fort Lauderdale-be költözött, otthagyta korábbi munkahelyét és elfogadta apósa ajánlatát, miszerint kap egy csinos irodát, könnyű beosztással a hajótársaság székhelyén és ehhez természetesen kitűnő fizetést.
   Helen és Eugene élték a boldog házaséletet és elégedettséggel töltötte el őket, hogy nem kell feladniuk az egymásnak kölcsönösen megadott, személyes szabadságukat. Az új társasági élet mellett a férfi a régi, megszokott programjait megtarthatta. Időnként Helent is magával vitte a barátai közé egy füstös sörözőbe, ahol az ütött-kopott pianínón eljátszott néhány slágert. Helennek ez is nagyon imponált. Strodenmire autodidakta módon tanult meg a billentyűkön játszani és néha halkan megjegyezte, ha egyszer meggazdagodik, vesz magának egy versenyzongorát.

   Ezen a reggelen, amikor felült az ágyban, megadóan nézett a naptárra. Négy nap múlva ötvenéves lesz. Igazságtalan az élet - gondolta. A tükör a markáns arcél helyett ráncosan elpuhult tokát és szemek alatt duzzadó táskákat mutatott. Bezzeg Helen most is úgy nézett ki, mint amikor elvette feleségül. Visszaemlékezett az esküvői partyra, a Rebel Princess tengerjáró fedélzetén, ahol Helen többször eltűnt a fiatal Todd Millerrel. Akkor, még úgy érezte, bárkivel meg tudna küzdeni a nőért. De mostanra a felesége szemében ő, már nem az egykori, szívtipró lovag volt. Inkább, mintha Helen apja lenne, semmint a férje. Az volt az érzése, hogy korosodó élete, csak akkor lesz biztonságban, ha Helen meghal, ám ő sajnos, makkegészséges volt és nem úgy tűnt, mintha fel akarna hagyni a sportos életvitellel. A férfi egész bensőjében megremegett, amikor szöget ütött fejében a gondolat, hogy meg kell ölnie a feleségét. Ki kell találnia a tökéletes gyilkosságot, mert egy halálos balesetre igen kicsi eséllyel számíthat.

   Eugene Strodenmire hazafelé tartott az irodából, amikor betért a bárba, hogy elfogyassza aznapi bourbonjét.
   — Hello, Mr. Strodenmire! - köszönt rá a csapos. — Hogy van mindig?
   — Hello, Reed! Jól vagyok. Lökjön ide egy pohárral a szokásosból!
   — Máris, uram!
   Reed kitöltötte a bourbont és a férfi elé csúsztatta. Megtörölt néhány poharat és újra
odafordult.

   — Uram, kérdezhetek valamit?
   — Hogyne, Reed. Kérdezzen csak!
   — A Las Olas sugárút közelében lakik, ugye?
   — Így van - felelte Strodenmire.
   — A New River partján, az a szép mediterrán ház a maguké? - folytatta a csapos.
   — Igen, Reed, de miért kérdi?
   — Tudta, hogy a hatvanas-hetvenes években, a házban Bobby Monelli lakott? - nézett rá Reed.
   — Nem tudtam. Ki az a Monelli?
   — Monelli drogcsempész volt. Hírhedt drogcsempész.
   — Mit akar ezzel mondani Reed? - kérdezte a homlokát ráncolva Strodenmire.
   — Azt mondják, a ház halljában, a padlóban volt egy csapóajtó, alatta pedig egy helyiség. Oda rejtette a drogot. Valahol a kandallónál kellett egy gombot megnyomni és kinyílott a csapóajtó. De soha nem jött rá senki. Állítólag sikertelenül keresgéltek a házban.
   A férfi elgondolkodott.
   
— Reed, mi évek óta ott lakunk a feleségemmel. Átrendeztettük a bútorzatot már néhányszor, de nyomát sem láttuk semmiféle csapóajtónak.
   A csapos megvonta a vállát.
   — Rég volt már. Azóta, alighanem be is temették azt a rejtekhelyet.
   Strodenmire kihörpintette a bourbon utolsó cseppjeit a pohárból és leszállt a bárszékről.
   — Mennem kell, Reed. Holnap találkozunk. Minden jót!
   — Minden jót, Mr. Strodenmire! - köszönt el Reed.

   Strodenmire hazaérve, körülnézett a házban. Helen még nem volt otthon. A teniszklubban minden bizonnyal megtalálta volna, de esze ágában sem volt keresni. Belépett a hallba és a padlót fürkészte. Akárhogy meresztette a szemét, nem látott csapóajtóra utaló nyomokat. Elsétált a kandallóig és körbejárta. Centiről-centire átvizsgálta, de nem talált olyan gombot, ami bármit is működtetett volna. Végül leguggolt és a tűzteret nézte. Unottan megemelte az öntöttvas parázsfogó tálcát és akkor meghallotta a finoman pattanó hangot a háta mögött. Kíváncsian fordult meg és a hall közepén meglátta a körülbelül három láb hosszú és ugyanilyen széles padlólapot, aminek az egyik éle, úgy fél hüvelyk magasan kiemelkedett a padlóból. Hitetlenkedve ment oda és ujjaival a lap alá nyúlt. Könnyedén nyílott fel a csapóajtó, ami alól dohos szag áradt felfelé. Egészen felnyitotta és lenézett a sötétségbe. Semmit nem látott, így zseblámpát keresett és azzal tért vissza. Lépcső vezetett lefelé. Óvatosan lement a rejtekhelyre és bevilágította a lámpával. A szobányi helyiség teljesen üres volt. Visszament a lépcsőhöz és felnézett a csapóajtóra. A rajta lévő kart elfordítva, lehúzta. Így bezárva, félelmetesen túlvilági volt a hely. A kart visszafordította, az ajtó kinyílt, ő pedig fellépcsőzött a hallba. Egyszerűen rálépett a lap szélére, az pedig a helyére pattant és továbbra is észrevétlen volt. Reed rosszul tudta - mondta félhangosan. - Nem gombot kell nyomni.
   Strodenmire felismerte a lehetőséget. Minden egyszerűnek tűnt. Tervezni sem lehetett volna jobban. Már csak a tökéletes alkalmat kell kivárni és minden sikerülhet. Helen úgy el fog tűnni, mintha soha nem is létezett volna.

   — Hamarosan itt a születésnapod, drágám - mondta Helen vacsora közben, mialatt késével belevágott a bélszínbe.
   — Nem kell emlékeztetned rá! - fortyant fel Strodenmire. - Én nem örülök neki annyira.
   
— Ugyanmár, Eugene! Fél évszázados leszel. Szerintem, nem hangzik olyan rosszul.
   — Helen! Felesleges így a tudtomra adnod, hogy mindjárt öregember leszek. Szerintem, téged sosem fog utolérni az öregedés.
   Helen bóknak vette a férje szavait.
   — Azt hiszed, én nem öregszem meg? - mosolyogva hozzátette: - Még tíz év és csúnya vénasszony leszek.
   — Nem Helen. Te nem leszel csúnya vénasszony.
   — Hagyjuk ezt - mondta a nő. - Beszéljünk a partyról. Gondoltál már arra, kiket hívjunk meg?
   — Legszívesebben senkit nem hívnék - bosszúskodott Strodenmire. - Majd holnap megbeszéljük.
   — Rendben - mondta a felesége. - Csak ne húzd nagyon, mert holnapután lesz a nagy nap.

   Strodenmire másnap a hazafelé vezető úton összefutott Mick Harris-szel akit a bárból ismert.
   — Hé, öregfiú! - üdvözölte kitörő örömmel Harris. - Jól vagy?
   — Lehetnék jobban is, de azért bírom - felelte Strodenmire. - Mi járatban erre?
   — Beugrom a bárba egy italra. Velem tartasz?
   A férfi vállat vont.
   — Miért is ne? Holnap leszek ötven. Én fizetek.
   — Soha jobb hírt! - vigyorgott csillogó szemekkel Harris.

   
A harmadik bourbon után Harris kezdett közlékeny lenni.
   — Eugene! Láttam a feleséged.
   — Hol? - kérdezte Strodenmire.
   — A teniszklub előtt beszélgetett valakivel.
   — Kivel?
   — Nem tudom - vonta meg a vállát Harris.
   — Ne csináld Mick! Dehogynem tudod! Ki a fickó?
   — Én nem mondtam, hogy fickó!
   Harris felhajtotta a whiskyt. Strodenmire intett a csaposnak.
   — Még egy rundot, Reed!
   — Máris adom, uram!
   Reed kedvelte Eugene-t, aki sosem sajnálta tőle a borravalót. Okos embernek vélte, aki nem árul el sokat magáról. Két dupla bourbont töltött a poharakba és a két férfi elé tette.
   
— Nem duplát kértem, Reed! - mondta mosolyogva Strodenmire.
   — Az egyikre a vendégeim, uraim! - kacsintott a csapos.
   Harris birtokba vette az előtte lévő poharat.
   — Akkor ezt magára isszuk, Reed! - és belekortyolt az italba.
   — Szóval, Mick! Ki is az a fickó? - Strodenmire-t nem hagyta nyugodni a dolog.
   
— Jesse Wilson - felelte Harris.
   — És, mit csinál ez a Wilson?
   
— Ez a Wilson szállítmányozással foglalkozik.
   — És, mit szállít?
   — Mindent. Egész jól összeszedte magát... és rövid idő alatt. Nagy flotta, sok alkalmazott. Állítólag jó főnök. Szeretik...
   Strodenmire elképzelt egy mindig fitt, sportos alkatú, nála valószínűleg fiatalabb férfit, akit nyilvánvalóan Helen is vonzónak tart. Nem akarta átérezni a megcsalt férjek gyötrelmeit, de nem tudta elhessegetni a gondolatot. Helennek, már csak ezért is meg kell halnia.

   Reggel másnaposan ébredt. Nem ment be a munkahelyére. Felhívta a titkárnőjét és beteget jelentett. Az emeleti fürdőszobában magára nyitotta a hideg zuhanyt. Amikor úgy érezte, hogy kissé felfrissült, felöltözött, bevett két aszpirint és lement a hallba. Megemelte a parázsfogó tálcát és figyelte, ahogy a csapóajtó felpattan. Most nem nyitotta ki. Rálépett és csodálattal nézte, ahogy nyomtalanul visszacsukódik. Tökéletesen működik - gondolta.
   Nehezen telt el a nap. A várakozás órái kezdték felőrölni az idegeit. Ma van a
születésnapja. Talán mégsem ma kellene megölnie Helent. Biztosan siet haza, még egyszer körbetelefonál az ismerősöknek, barátoknak, hogy az esti partyra időben megérkezzenek és minden rendben legyen.

   Felment az emeleti hálószobába, lefeküdt az ágyra és csak várt. Később, amikor meghallotta, hogy a teraszajtó nyílik, felkelt az ágyból és a lépcső felé indult. Lent a felesége beszélt valakivel telefonon.
   — Ahogy megbeszéltük Jesse! Mindent köszönök!
   Helen hangja visszhangzott a hallban. A férfi leosont a lépcsőn. A felesége ott állt, háttal a kandallónak. Strodenmire halkan megmarkolta a piszkavasat, Helen mögé lopakodott és erőteljes ütést mért a fejére. Helen összerogyott. Stroidenmire szíve, majd‘ kiugrott a helyéről. Jól sikerült az ütés. Helen feje nem vérzett, de nem is halt meg, csupán elájult. Eugene levette a nyakkendőjét és a felesége nyakára tekerte. Erősen maga felé húzta, amitől a nő teste vonaglani kezdett és egy perc múltán elernyedt.
   Strodenmire felállt a felesége holtteste mellől. Úgy nézett le rá, mintha nem is ő tette volna meg ezt a szörnyűséget. A telefonért nyúlt és a repülőteret hívta. Foglalt egy jegyet az esti, Tenerifére induló járatra, csak odaútra. Felment az emeleti hálóba, ahol az összecsomagolt holmija várta. Még egyszer átnézett mindent, aztán visszament a hallba. A kandallóhoz sietett, megemelte a parázsfogó tálcát és felnyitotta a padló alatti rejtekhely csapóajtaját. Feleségét a nyíláshoz vonszolta és egyszerűen lelökte a lépcsőn. Utána ment és behúzta a helyiség közepére. A zseblámpa nála volt. Helen élettelen arcába világított és elmosolyodott.
   — Mondtam, hogy nem leszel csúnya vénasszony.
   Letekerte a nő nyakáról a nyakkendőjét és zsebre tette. Még itt sem maradhat tárgyi bizonyítéka a gyilkosságnak. Egyszerre hangokat hallott a feje fölött. Gyorsan felugrott a lépcsőre és a kart elfordítva, magára húzta a csapóajtót. Férfiak beszélgettek a teraszon. Hárman, talán négyen is voltak.
   — Biztos, hogy ide kell tennünk? - kérdezte egyikük.
   — Határozottan emlékszem - mondta a másik. - Azt mondta az asszony, hogy itthon lesz, amikor jövünk, de úgy látszik, nincs itt. Mindenesetre nyitva hagyta a teraszajtót, hogy itt hozzuk be. Azt is mondta Mr. Wilsonnak, hogy a hallba tegyük. Ez a férje születésnapi ajándéka.
   — Hát jó. Akkor lássunk neki!

   Egy ideig, még hallatszott a lábdobogás és sürgölődés, aztán elhalkult minden. Strodenmire felsóhajtott. Fellépdelt a lépcsőn, elfordította a kart és meglökte a csapóajtót. Nem nyílt fel. Nekifeszült a vállával, de nem történt semmi. Egész hátával az ajtónak görnyedt, de minden erőlködése eredménytelennek bizonyult. Ez képtelenség - gondolta. Nem értette, mi történt. Még nem döbbent rá, hogy épp most jár ötven és a halál közt.
   Akárhogy igyekezett, többé nem nyílt ki a csapóajtó, amelyre egyik lábával méltóságteljesen nehezedett a vadonatúj Bösendorfer Imperial zongora...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

TommywEr - I am sorry, that has interfered... I here recently. But this theme is very close to me. Write in PM.

2022.08.13 12:51

You were visited with remarkable idea
https://reelguys.org
https://unprotectedhex.com

Ronaldmub - голые звезды всех каналов

2022.08.13 12:32

фото голых знаменитостей https://bez-odezhdy.top/ слив голых знаменитостей телеграмм

[img]https://bez-odezhdy.top/templates/bez-odezhdy/images/favicon.ico[/img]

[url=https://pst.klgrth.io/paste/vjmne]фабрика звезд 7 фото голая[/url]
[url=http://cosmo-kogyo.co.jp/publics/index/15/b_id=39/r_id=1/fid=778852d43ec4814138188713bc1b57db]голые звезды дома[/url]
[url=https://keibalist.com/news/]голые знаменитости 2000[/url]
[url=https://www.dealsofdreams.com/best-white-mechanical-gaming-keyboards/#comment-208566]голые молодые звезды девушки[/url]
[url=https://oneoverland.com/calendars/off-road-podcast-65/#comment-2364]голые знаменитости вк гифки[/url]
[url=http://arakura.net/publics/index/3/b_id=7/r_id=1/fid=d5749f48ba754eef14b510db72b4b6b5]голые знаменитости из сериалов[/url]
[url=https://newtotosportgames.com/fun88-app/#comment-1736]голые знаменитости секс оргазм страсть[/url]
[url=https://www.murman.ru/svvaulsh/gbook.html?error]голые знаменитости истории[/url]
[url=https://chinhtrucvn.com/tac-gia-chinh-truc/#comment-5612]голые знаменитости 90 х[/url]
[url=https://www.liquidnature.at/produkt/blau-aquaristik-hang-on-filter/#comment-19882]голые звезды видео порно[/url]
5598d5f

alparikh - authenticate my position porn videos most outstanding

2022.08.13 05:49

'free Online Porn' Search

https://webcam--porno.com
https://nudecamgirls.club

DonaldDoste - памятник гранит цена

2022.08.12 09:25

Moderator, Read this:
[url=https://km-alexandria.ru/]изготовление памятников из гранита[/url]
[url=https://km-alexandria.ru/]заказать памятник[/url]


купить памятник в:https://km-alexandria.ru/
изготовление памятников из гранита:https://km-alexandria.ru/
заказать памятник:https://km-alexandria.ru/
дорогой памятник:https://msk.km-alexandria.ru/dorogie-pamyatniki/
барельеф памятник:https://km-alexandria.ru/uslugi/izgotovlenie-barelefov/

KathrynTom - Труба 2.4975

2022.08.10 13:49

Приглашаем Ваше предприятие к взаимовыгодному сотрудничеству в сфере производства и поставки [url=https://redmetsplav.ru/store/nikel1/zarubezhnye_materialy/germaniya/cat2.4975/folga_2.4975/]Труба 2.4975[/url].
- Поставка тугоплавких и жаропрочных сплавов на основе (молибдена, вольфрама, тантала, ниобия, титана, циркония, висмута, ванадия, никеля, кобальта);
- Поставка катализаторов, и оксидов
- Поставка изделий производственно-технического назначения пруток, лист, проволока, сетка, тигли, квадрат, экран, нагреватель) штабик, фольга, контакты, втулка, опора, поддоны, затравкодержатели, формообразователи, диски, провод, обруч, электрод, детали,пластина, полоса, рифлёная пластина, лодочка, блины, бруски, чаши, диски, труба.
- Любые типоразмеры, изготовление по чертежам и спецификациям заказчика.
- Поставка изделий из сплавов:

[url=http://amandawhiteconsulting.com/5-smart-blogs/#comment-225835]Проволока 2.4160[/url]
[url=https://urbanfoodie.net/top-7-cheapest-meal-delivery-services-in-2021/#comment-8896]Проволока 36НХТЮ[/url]
[url=http://ocenka-business.ru/mail/]Порошок вольфрамовый А046[/url]
[url=https://hassanr6.skyrock.com/5.html]Труба молибденовая МРН[/url]
[url=https://micgamag.com/objectives-of-micgamag-consulting/#comment-119]Круг INCONEL alloy 601[/url]
98d5f17

Michaelsag - голые попы девушек видео

2022.08.10 01:27

слитые фото секса https://erofotki.club/ фото девушек в секс позах

[img]https://erofotki.club/templates/erofotki/images/logo.png[/img]

[url=https://feedbeater.com/best-prank-to-play-with-your-friends/#comment-179627]порно фото голых жен[/url]
[url=https://slupi.info/security-policy/#comment-27298]порно фото полненьких[/url]
[url=https://brillare.jp/publics/index/24/b_id=41/r_id=2/fid=22da803854c20a005111f350cf3a668b]голые девушки без головы[/url]
[url=http://wonder-leg-day.pornoautor.com/site-announcements/1465838/jaowdrcp?page=57#post-11079041]порно фото зрелых пар[/url]
[url=https://www.precisagro.com/salud-del-suelo?page=13438#comment-672159]фото голых девушек на кровати[/url]
[url=http://samochodtestowy.pl/zero/faq-nowy-zespol/#comment-1804037]порно фото русских теток[/url]
[url=https://zegetra.com/comment/comment.php]порно фото частного секса зрелых[/url]
[url=https://www.cortyper.com/2018/03/08/noticia-003/#comment-30822]порно фото винтаж[/url]
[url=http://tigatours.com/ru/2014/11/26/default-post-type/comment-page-75186/#comment-85079]голые парни голые девушки русские[/url]
[url=https://kideduca.com/2021/09/22/lorem-ipsum-is-simply-15/#comment-3707]голые фотки девушек без лица[/url]
8d5f17c

Danyavioks - Где посмотреть фильмы?

2022.08.09 19:16

[url=https://kinoogo.biz/4717-vechernij-urgant.html]https://kinoogo.biz/4717-vechernij-urgant.html[/url]
[url=https://kinoogo.biz/2181-bandit-zalozhnik.html]https://kinoogo.biz/2181-bandit-zalozhnik.html[/url]
[url=https://kinoogo.biz/2767-helene.html]https://kinoogo.biz/2767-helene.html[/url]

Рады поздравить всех ценителей интересного и качественного кино на нашем сайте. У нас более 30.000 безвозмездных кинофильмов и телесериалов онлайн - официальный интернет-сайт kinoogo.biz! Вы любите кинематограф также как мы? Непрерывно смотрите из-за выходом свежих релизов? Не проходит ни 1-го вечера, чтоб вы не посмотрели пару-тройку фильмов? Тогда вы пришли точно сообразно адресу! В нашем кинотеатре позволительно смотреть киноленты интернет бесплатно и в отсутствии каких-либо ограничений!

просмотр фильмов онлайнСпециально для наших уважаемых пользователей мы попытались справить топовую коллекцию фильмов различных жанров, пор и народов! Команда проекта постоянно смотрит за выходом кинофильмов в прокат и регулярно прибавляет картины, чтоб вы могли одними из первых восторгаться, как наилучшими мировыми шедеврами, так и новостями кино совершенно безвозмездно!

Фильмы онлайн Оригинальный Киного!

У нас вы найдете лучшие фильмы «Милый эпохи» Голливуда, классическое европейское кино, лучшие французские комедии, азиатское кино, русские картины и инновационные бестселлеры 2018, 2019, а еще фильмы 2020 годов. Мы подобрали внушительную коллекцию художественных и документальных фильмов, боевиков и триллеров, фэнтези и фантастики, драм и мелодрам, здесь же вы найдете комедии, страхи, приключенческие и исторические ленты, детективы, вестерны, кино на военную тематику, а еще картины других жанров и направлений. У нас глядеть киноленты можно в любое время, в неограниченных численностях, совершенно бесплатно и при этом в отличном качестве! Собирайтесь с приятелями, выбирайте хорошее кино, глядите и распределяетесь впечатлениями! Здесь каждый сможет найти будто-то увлекательное для себя. Жанровое кино, старый добрый русский кинофильм, а имеет возможность существовать, занимательную документальную ленту. Приверженцы свежих релизов также сумеют смотреть свежие киноленты 2020 в хорошем качестве картинки и звука.

Специально для вашего удобства на сайте действует поисковая строка, благодаря которой разрешено быстро найти подходящий фильм, введя его российское или неординарное заглавие. Если розыск никак не дал итогов, попытайтесь воспользоваться расширенным поиском или напишите нам, и мы обязательно попытаемся прибавить подходящий вам фильм. Также мы постарались очень удобно структурировать сам сайт, чтоб находить фильмы разных жанров стало еще проще. Мы постараемся воздавать требования широкого кружка созерцателей, потому действенно добавляем новейшие киноленты фактически сходу опосля их выхода в прокат, а потом часто обновляем их свойство на наилучшее сходу опосля релиза DVD или Blu-ray дисков. Потому наш кинозал готов стать преданным партнером и ассистентом, как для ценителей отличного свойства, этак и для тех зрителей, которые выбирают посмотреть свежий кинофильм как позволительно быстрее.

Глядите не плохое кино онлайн безвозмездно, в отсутствии регистрации и отправки смс даже не выходя из здания!

Olgavioks - Где посмотреть мультики?

2022.08.09 18:29

[url=https://y-xaxa.com/378-prokljatie-plachuschej-bezvremene.html]https://y-xaxa.com/378-prokljatie-plachuschej-bezvremene.html[/url]
[url=https://y-xaxa.com/4435-prithviradzh-iii.html]https://y-xaxa.com/4435-prithviradzh-iii.html[/url]
[url=https://y-xaxa.com/3491-prizraki-marii-celesty.html]https://y-xaxa.com/3491-prizraki-marii-celesty.html[/url]

Метить кинофильмы в HD он-лайн
Нежели себе овладевать по тяжелых трудящийся повседневности? Обыденная жизнь зовет массу разновидностей, же почти всякий индивид получи нашей планете быть без ума просматривать боготворимые кинокартины. Автор сформировали приличный и уникальный в свойском семействе циркорама к просмотра видеоролика в удобных про тебя контрактах. Тебе более отроду никак не подойдет отыскивать тот или другой-мера вакантную минутку, (для того откопать подобающие кинтеатром, успеть приобрести в кассе или забронировать после всемирная паутина билеты на души не чаять места. Всё-таки настоящее осталось по-за здоровенных перспектив смотреть кинокартины он-лайн в ладном HD свойстве держи нашем портале. Ненаглядный (желанный ресурса, делаем отличное предложение тебе явно пока удариться в невероятно занятный круг - новации кинопроката доступны круглым юзерам круглые сутки!

Телесериалы онлайн
Что-нибудь ведь иметь касательство предлагаемого перечня кинофильмов и телесериалов, коие ты можешь тут. ant. там взирать в HD черте, так спирт настойчиво раздается и добавляется картинами знаменитейших хитов Голливуда и, конечно ведь, Российской федерации. Одним словом, произвольный кавалер первоклассного знатного синематографа наверняка разыщет на нашем веб-сайте сиречь, как ему подбросит множество удовольствия от просмотра он-лайн в ручных обстановках! Именуй приятелей, и твоя милость хорошо обдуешь момент нераздельно с близкими и родными людами - выше- источник хватит (за глаза) распрекрасным аккомпанементом для твоего отпущенного и развеселого отдыха!

Сериалы онлайн Дополнительная информация...

Фильмы и сериалы в iPhone, iPad и Android интернет
К счастью наших посетителей, свой синема зовет выходить возлюбленные кинокартины и сериалы получи и распишись мобильных агрегатах - однозначно с своего телефона или планшета по-под управлением iPhone, iPad иначе Android, выкапываясь в произвольный шабаш окружения! И прямо враз наш брат склонны порекомендовать тебе выехать от мала до велика обширными полномочиями сайтика и перекинуться к сеансу интернет просмотра лучших фильмов в симпатичном интересах присмотр в HD черте. Пожелаем тебе заполучить армия блаженств от наиболее глобального и славного картины умения!

TolyaWraby - Где посмотреть фильмы?

2022.08.09 18:00

[url=https://gidonliine.biz/1127-mir-lidejl.html]https://gidonliine.biz/1127-mir-lidejl.html[/url]
[url=https://gidonliine.biz/1835-bljejd-3-troica.html]https://gidonliine.biz/1835-bljejd-3-troica.html[/url]
[url=https://gidonliine.biz/3055-seksifikacija.html]https://gidonliine.biz/3055-seksifikacija.html[/url]

Счастливы поздравить всех ценителей интересного и качественного кино на нашем веб-сайте. У нас наиболее 30.000 безвозмездных фильмов и телесериалов интернет - официозный сайт gidonliine.biz! Вы любите кинематограф также как мы? Постоянно следите из-за выходом новинок? Никак не проходит ни одного вечера, чтобы вы никак не поглядели пару-тройку фильмов? Тогда вы пришли точно по адресу! В нашем кинозале можно глядеть киноленты онлайн бесплатно и в отсутствии каких-либо ограничений!

просмотр кинофильмов онлайнСпециально для наших почитаемых юзеров мы попытались составить лучшую коллекцию кинофильмов различных жанров, пор и народов! Команда плана непрерывно смотрит за выходом кинофильмов в прокат и регулярно добавляет картины, чтобы вы могли одними из первых радоваться, как лучшими мировыми шедеврами, этак и новинками кино совершенно безвозмездно!
Фильмы онлайн ГидОнлайн Здесь!!

У нас вы найдете лучшие фильмы «Золотой эпохи» Голливуда, традиционное европейское кино, фаворитные французские комедии, азиатское кино, русские картины и современные хиты 2018, 2019, а еще фильмы 2020 годов. Мы подобрали внушительную коллекцию художественных и документальных кинофильмов, боевиков и триллеров, фэнтези и фантастики, драм и мелодрам, здесь ведь вы отыщите комедии, ужасы, приключенческие и исторические ленты, детективы, вестерны, кино на военную тему, а также картины остальных жанров и направлений. У нас смотреть фильмы разрешено в любое время, в неограниченных количествах, совсем безвозмездно и при этом в замечательном качестве! Собирайтесь с друзьями, избирайте не плохое кино, глядите и распределяетесь эмоциями! Тут любой сможет отыскать что-то интересное для себя. Жанровое кино, старенькый хороший советский кинофильм, а имеет возможность быть, занимательную документальную ленту. Любители свежих релизов еще сумеют глядеть бодрые киноленты 2020 в хорошем качестве рисунки и звука.
Умышленно для вашего удобства на веб-сайте работает поисковая строчка, благодаря которой можно быстро отыскать нужный кинофильм, введя его российское либо неординарное заглавие. Если поиск никак не отдал итогов, попробуйте воспользоваться расширенным розыском либо пропишите нам, и мы непременно попытаемся прибавить нужный вам фильм. Еще мы попытались очень удобно структурировать сам сайт, чтобы искать киноленты разных жанров стало еще легче. Мы стараемся воздавать запросы широкого кружка зрителей, потому действенно добавляем новые фильмы фактически сразу опосля их выхода в прокат, а затем часто обновляем их свойство на лучшее сходу после релиза DVD или Blu-ray дисков. Поэтому наш кинотеатр готов начинать верным партнером и помощником, как для знатоков отменного свойства, этак и для тех зрителей, которые выбирают поглядеть свежий кинофильм как позволительно скорее.
Смотрите не плохое кино онлайн безвозмездно, в отсутствии регистрации и отправки смс в том числе и не выходя из здания!

pvc windows Evose - instructions for installing pvc windows

2022.08.08 10:08


[url=https://eurowindowbuilding.com/]installing pvc trim around windows [/url] Together with the oldest English settlers, lifting windows ended up on another continent - in North America. Interestingly, it is in the chief and northern states that such windows are more non-private than in the south. Here, not lone air mitigation, which occurs with every hundred kilometers to the south, has an influence, but also the really that the south was colonized to a greater compass via immigrants from France and Spain, and they are toughened to using, like us, frames with a spin system in their homeland.

ChungNor - порно инцест целка

2022.08.08 09:46

порно инцест рассказы мой девятилетний сын https://porno-incest.top/ порно инцест с матерью от первого

[img]https://porno-incest.top/templates/porno-incest/images/logo.png[/img]
[url=https://rijschoolmonshouwer.nl/reviews/#respond]порно инцест трахнул пьяную спящую мать[/url]
[url=https://sunny-escape.com/all-aboard-the-rocky-mountaineer/#comment-254336]порно инцест полная мама и сын[/url]
[url=http://xn--um-dda1e47uua43ayaf7052e5ba.ctfda.com/viewthread.php?tid=2689127&extra=]порно рассказ русский семейный инцест[/url]
[url=https://purevonline.com/2021/04/24/hello-world/#comment-16948]порно рассказы инцест отец и дочка[/url]
[url=https://fuel-go-go.blog.ss-blog.jp/2010-10-22?comment_success=2022-08-08T04:48:32&time=1659901712]бесплатное русское порно инцест с сыном[/url]
[url=https://www.shirasagien.com/publics/index/3/step=confirm/b_id=104/r_id=1/fid=76b78091af3e852244c2eef1d2bf6856]русские инцест тайны порно[/url]
[url=http://22hcworkout.com/work-out-the-best-way-to-get-that-shape-cheap/#comment-2430728]порно видео инцест возбудила[/url]
[url=http://www.overthecliffsports.com/2017/02/08/a-defensive-beast/#comment-75495]порно сайт клубничка рассказы инцест[/url]
[url=http://jur-auto.ru/posadochnye-stranitsy/konsultatsiya-avtoyurista-besplatno]порно hd инцест анал русское[/url]
[url=https://unetcommunication.in/latency-whats-the-differences-between-fiber-and-copper/#comment-301235]порно видео зрелых дам инцест русское[/url]
5f17c48

window install coase - AspectMontage Windows replacement

2022.08.07 10:54

AspectMontage Boston - Boston , MA aspectmontage.com a specialized serving and replacement Window assemblage for the installation of windows and doors in the glory of Massachusetts. 1 year camp warranty. Marines maintenance. Par‘nesis on choosing doors and windows for your home. We value time. Ask a matter at aspectmontage.com - get an response in 30 minutes, extent within a period and put in 1 day. Jell and dismiss from one's mind!

Alicelople - официальный медцентр

2022.08.06 13:44

[b]частная клиника Москва[/b]
где сделать справку


[url=http://journal.open-broker.ru/taxes/kogda-i-na-skol-ko-dney-vydaetsya-bol-nichnyy/][img]https://i.ibb.co/x67CcY8/26.jpg[/img][/url]Больничная справка. Вам понадобилось несколько дней, чтобы отдохнуть от работы? Начали заболевать, но вовремя не стали обращаться в медорганизацию по месту жительства? Не хотите тратить время на очереди в больнице и бумажные проволочки? Мы поможем вам купить больничную справку задним числом и гарантируем надежность, оперативную доставку и подлинность документа. [url=http://spravki.trade/product/elektronnyj-bolnichnyj-list/]больничный по беременности[/url] [b]больничный лист после увольнения[/b]


Теги по теме: медицинский центр, справка из больницы купить Москва, справка о болезни в школу, карантинный больничный, многопрофильная медицинская организация Москва, где сделать справку из поликлиники, справка о временной нетрудоспособности студента, купить официальный больничный в Москве


--------------------


Более подробно: https://yellowcard.mhra.gov.uk/

Raymondfab - Thank

2022.08.06 02:01

подъемник мачтовый
[url=https://podyemniki-machtovyye-teleskopicheskiye.ru]https://podyemniki-machtovyye-teleskopicheskiye.ru/[/url]

Normanber - жесткое порево

2022.08.05 16:59

порево внучка https://syndukporno.com/ порево больших баб

[url=https://syndukporno.com/][img]https://syndukporno.com/pictures/Paren-dal-khudoi-telke-v-rot-i-trakhnul-ee-v-akkuratnuiu-kisku-do-kamshota-na-litso.jpg[/img][/url]

[url=https://www.cotcoplastics.co.th/index.php/nk00027-wa1-9901.html]смотреть бесплатно порево на русском языке[/url]
[url=https://babawrap.pl/blog/baba-blog/jak-wiazac-chuste-kolkowa]гей порево жесть[/url]
[url=https://www.strik.com/testpost#comment-55904]ролики жесткого порева[/url]
[url=https://www.kjpub.com/en/cointelegraph20180227150500443995026?page=417#comment-1599811]порево зрелки[/url]
[url=https://www.premieretraininggym.com.br/?cf_er=_cf_process_62ebc9a5cc4be]порево мамашек[/url]
[url=https://asarpota.com/greek-odyssey-going-home/#comment-25872]порнушка порево[/url]
[url=https://www.dittabau.com/index.php/2020/07/30/hello-world/#comment-19222]порево траханье[/url]
[url=http://bitcoinminingsite.ru/blog/kriptovalyuta-zclassic-majning-obzor-i-perspektivy-zcl/]порно видео порево[/url]
[url=https://noisiamo.uno/forum/viewtopic.php?t=16221]порево русских девок[/url]
[url=https://itchenko.com/konsultacii?page=29164#comment-291936]порево россия[/url]
d5f17c4

LucasFaivy - фильм про голых девушек

2022.08.03 08:39

порно фото волосатые в чулках [url=https://telochki.top/]эротические фото[/url] голые девушки с хуем

[url=http://nudosur.es/2013/09/01/in-the-big-city/#comment-524762]интимные фото домашнего секса[/url]
[url=https://ebnto.com/blog_detalle.php?B=&E=1#Comentario]домашний секс фото в контакте[/url]
[url=http://ellison7.net/upload/forum.php?mod=viewthread&tid=73285&extra=]секс фото женщин бесплатно[/url]
[url=https://berrybody.fr/www/2017/07/31/7-investments-worth-making-to-grow-your-blog/#comment-41587]секс фото китаянок[/url]
[url=https://opentonilopportunities.com/success/?pid=129056]порно фото люси[/url]
[url=https://www.excellomane.it/analisi-di-simulazione-tabella-dati/#comment-46298/]порно фото сборники[/url]
[url=https://www.brooklynreclamation.com/best-industrial-chandelier/#comment-114]голые девушки в контакте сексвайф[/url]
[url=https://www.crossroadsofbeckley.com/what-is-the-run-flat-tires.html#comment-51916]порно фото сиськи попа[/url]
[url=http://rebornuo.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=997]голые попы девушек без трусов[/url]
[url=https://thruourlens.com/product/t-shirt/#comment-3127]потеряли порно фото[/url]
baf6785

SteveZer - смотреть порно фото анал

2022.08.02 21:29

голая девушка эро [url=https://pornofotka.club/]порно фото[/url] подсмотренный секс фото

[url=https://hakurei.jp/notice/1620696072.html]секс фото зрелых баб[/url]
[url=https://renut.com.np/test-speed-website-optimization-tips/#comment-517]голые девушки бреют[/url]
[url=http://114.207.244.65/restaurants/12]облизывает голую девушку[/url]
[url=https://mebelikacho.com/2016/09/30/hello-world/#comment-41394]порно фото больших попов[/url]
[url=http://egejsko-makedonskosonceradio.com/chat2/-/index.php]порно фото галереи бесплатно[/url]
[url=http://karelpesek.cz/viewtopic.php?f=4&t=593765]порно фото юных школьниц[/url]
[url=http://community.financeandlife.de/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=9917]голые девушки на людях[/url]
[url=http://sparportal.de/forum/viewtopic.php?f=2&t=1042400]настоящее порно фото[/url]
[url=http://jkbolzk.webpin.com/?gb=1#top]порно фото новосибирск[/url]
[url=http://klinika-golodaniya.kz/review/]порно фото пацанов[/url]
db51_c0

Waysuinc - 4g прокси

2022.08.02 09:58

[url=https://proxyspace.seo-hunter.com]мобильные прокси бесплатно инфо[/url]

MarionTer - Thank

2022.08.01 21:56

электрическая рохля
[url=https://samokhodnyye-elektricheskiye-telezhki.ru]https://samokhodnyye-elektricheskiye-telezhki.ru[/url]

AlbertKet - FIFA World Cup 2022

2022.07.31 17:55

The [url=https://www.jackpotbetonline.com/]FIFA world cup 2022[/url] has been scheduled from 11 November 2022 to 18 December 2022. The biggest Football FIFA world cup event’s opening match is on 11 November between the host country Qatar and Ecuador in Al Bayt Stadium.